Het volledige assortiment van onze producten wordt op maat gemaakt in onze werkplaatsen in het westen van Frankrijk (79). Van het ontwerp door het studiebureau tot de uitvoering door gepassioneerde timmerlieden, elke stap is zorgvuldig en doordacht, zodat het geleverde product van de gewenste kwaliteit is.
Onze expertise is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in de houtsector. Vandaag de dag stelt het ons in staat om ons aan te passen aan al uw verzoeken, ongeacht het project.
Deze expertise wordt ook aangevuld door een meubelmakerij, waar passie en betrokkenheid de realisatie van buitengewone projecten mogelijk maken. We werken met en combineren alle denkbare materialen!
Keuze van het hout: Eik, Beuk, Spar, Moabi, Walnoot, Iroko, ...
Keuze van de afwerking: Ruw, gelakt, vernist, gelazuurd, voorverf
Franse productie: Werkplaats gelegen in Val en Vignes (79)
Alderhout produceert een neutrale, gebalanceerde rook die al lang een favoriet is onder sportvissers voor het roken van zalm, forel, zeevruchten en eigenlijk elk ander soort vlees. Vanwege de neutrale eigenschappen van alder werkt het geweldig wanneer het wordt gemengd met andere houtsoorten, vooral fruitbomen. Wanneer je alder gebruikt met vlees zoals steak, ribben en brisket, probeer dan alder te mengen met onze fruitsoorten zoals appel en kers voor een heerlijke smaak waar je zeker van zult houden.
Al onze houtchips zijn grondig gedroogd en hebben al het bittere schors verwijderd om ervoor te zorgen dat je de maximale rook krijgt van 100% volledig natuurlijk hout. De houtchips zijn nauwkeurig gemalen voor een gelijkmatige, consistente verbranding. Alle zakken zijn 1,75 LB zakken (794 g), 242 cu.in., 3,96 L in grootte.